Helsereise 2018

Helsereisen 2018 for Noonanforeningen går til Caorle i Italia, med avreise 23. juni 2018. Nærmeste flyplass blir Marco Polo internasjonale lufthavn ved Venezia.

Ny påmeldingsfrist er satt til 9. februar 2018. Påmelding til reiseleder Grethe Dalgrav, grethedalgrav@yahoo.no. Flybilletter må bestilles av den enkelte familie innen 23. februar 2018, og billettkvittering(er) for den/de som er støtteberettiget sendes til Grethe Dalgrav.

Sjarmerende, lille Caorle frister med en fantastisk sandstrand, som strekker seg hele ti kilometer langs kysten. Caorle ligger ikke langt unna vakre Venezia, så skal du ta turen dit – hvorfor ikke ta en liten avstikker?  

Mer om reisemålet

To herlige strender
Caorle er svært barnevennlig med sine to langgrunne og brede sandstrender, Levante og Ponente, som strekker seg ut på hver side av den gamle bykjernen. Her er det ikke bare strendene som lokker; barnefamiliene valfarter også til byens vannland og fartsfylte tivoli: Luna Park har store berg- og dalbaner som elskes av både store og små.

Stille og fredelig
Atmosfæren er ekte og i den gamle bydelen er det som føles det som om man er bitt hensatt til gamle Italia. Her har husene beholdt sin gamle sjarm og de smale, brosteinslagte gatene innbyr til hyggelige spaserturer blant italienske tavernaer og vinbarer. Ettersom Caorle ligger nær den vakre lagunen kan man være med på deilige båtturer på elva som renner gjennom byen og ut i naturen.

Mat i verdensklasse
Maten er fantastisk – her finner du det ekte, italienske kjøkken med alt fra pasta og pizza til herlige fisk- og skalldyrsretter, parmaskinke og mozarella.

Venezia

Caorle og Venezia er en ypperlig kombinasjon av sol og bad og kultur. La deg fascinere av den enestående arkitekturen og kjenn på den historiske atmosfæren som preger hele byen. Ta gjerne en stemningsfull gondoltur på de mange og trange kanalene.

Hotellet
Noonanforeningen har booket leiligheter på Aparthotel Villaggio Hemingway.

Skroll til toppen