Bodil Hasle

Noonanforeningen mottok med stor sorg beskjeden om at en av foreningens grunnleggere, Bodil Hasle, er gått bort❤️ Bodil hadde et stort hjerte for alle i foreningen, og hadde mye kunnskap som hun villig delte.
Bodil var med og fikk de beste fagfolkene inn – og dannet fagråd. I mange år drev hun, sammen med Bente Nergaard, foreningen, og arrangerte turer både til Tyrkia, Hellas og Gran Canaria. Bodil var en bauta i foreningen. Hun var kjapp i replikken, hadde en fantastisk humor – og hun krevde at folk tok ansvar – og hun var en løvemamma for alle i foreningen.
Hun var også med og fikk Jackline Noonan på besøk til Norge og reiste til Chicago og møte henne der – og var med på seminar i den Amerikanske Noonanforeningen. Sammen med Bente hadde Bodil også kontakt med foreningen i England – og fikk de over på seminar i Oslo. Ingenting var umulig for Bodil.
Hun var effektiv og handlekraftig og fikk alle til å gjøre sitt aller beste, uansett om det var leger, foreldre, spesialpedagoger mm. Det var alltid morsomt å samarbeide med Bodil for de som fikk gleden av det. Hun hadde sans for «practical jokes» og en gang hun, sammen med Bente, jobbet som oppholdsledere på et kurs på Frambu lurte hun lærlingene til å tro at det var rotter i avdelingen der de sov, så de måtte rydde og pakke alle rom. Lærlingene ble så irriterte at de kastet begge i svømmebassenget med klær og klokker og alt. De lo godt av den historien, og siden ble det mange fler.
Etterhvert flyttet Bodil med mannen til London. Også her gjorde hun en innsats for de som trengte litt ekstra og jobbet som frivillig. De som kjente henne bærer med seg de gode minnene om Bodil.
Våre tanker går til Bjørn Kåre, Ib Emil og resten av den nære familien. Noonanforeningen sender også blomster til begravelsen neste fredag, som foregår fra Eide kirke i Grimstad fredag 11.august kl. 13.00.
Skroll til toppen