Helsereise Calpe – informasjon og påmelding

Da er det klart for påmelding til helsereisen 2024 i regi av Noonan-foreningen. Reiseperioden er fra mandag 24.06. til mandag 08.07. Man kan delta på hele perioden, eller bare en av ukene, altså enten uke 26 fra mandag 24.06 til mandag 01.07, eller uke 27 fra mandag 01.07 til
mandag 08.07. Det vil ikke bli åpnet for alternative reisedatoer utover disse. Foreningen har reservert 10 leiligheter med ett soverom som passer for inntil 3 personer. Disse koster 1600 euro pr leilighet for hele perioden. Leiligheten har et soverom med to sengeplasser og
sovesofa i stuen. Fullt utstyrt kjøkken med vaskemaskin. Videre har vi reservert 5 leiligheter med to soverom som passer for inntil fem personer. Disse koster 1900 euro pr leilighet for hele perioden. Leiligheten har to soverom med to sengeplasser og sovesofa i stuen. Fullt utstyrt kjøkken med vaskemaskin.

Foreningen vil dekke en del av reisen for diagnosehavere og ledsagere. Hvor stor del som dekkes avgjøres av antall deltagere, totalkostnad og tildelinger av tilskudd fra myndighetene. Det er derfor ikke mulig å anslå dette nå. Øvrige familiemedlemmer må dekke alle kostnader selv. Alle som skal reise må være medlem i foreningen.

Dere melder dere på ved å sende påmeldingsskjema på mail til synnegjerdrum@gmail.com. Påmeldingen er bindende. Når dere får svar fra meg om at påmeldingen er registrert, kan dere bestille flybilletter. Frist for påmelding settes til 29.02.24, men leilighetene vil tildeles etter «først-til-mølla»-prinsippet. Når flybilletter er bestilt, må informasjon om flightnummer og flytider sendes til Synne for koordinering av transport til og fra flyplass.

Skroll til toppen