Helsereise 2017

Årets helsereise går til Calpe i Spania, 26 juni – 10 juli 2017.

Påmeldingsfrist, 15 desember.

http://www.unitursa.com/apartamentos-amatista

Vi har nå reservert rom på Apartementos Amatista i Calpe, fra 26.6-10.7, 2017. Det er mulig med 1 eller 2ukers opphold. Leilighetene ligger 1 minutts gange fra stranden, få minutter fra sentrum, og har et utendørsebasseng og utsikt over berømte Ifach Rock – Costa Blancas eget symbol.

Vi har kun reservert leiligheter, ikke flyreise. Bestilling av flyreiser må hver enkelt familie selv ordne. Området er populært, og flyene begynner å fylles opp. Så det er viktig å ikke vente for lenge med å bestille fly dersom en ønsker å være med på helsereisen. Nærmeste flyplass er Alicante, og vi ordner med transport fra flyplassen når vi vet hvor mange som deltar og når den enkelte familie ankommer Alicante.

Vi stiller krav til at flybilletter bestilles innen 2 uker etter påmelding, for å holde egenandelen så lav som mulig.

Amatista Apartments har enkel, men adekvat, innredning og kan skilte med 1, eller 2 soverom. Alle leilighetene på Amatista Apartments har et komplett bad med badekar, og kjøkkenet har te- og kaffefasiliteter.

Priser:

Leilighet med 1 soverom, 2 uker: kr 13.324,- (inntil 2 voksne og 2 små barn, eller 3 voksne)

Leilighet med 2 soverom, 2 uker: kr 18.346,- (Plass til 5 voksne, eller 4 voksne og 2 små barn)

Leilighet med 1 soverom, 1 uke: kr 8.000,-

Størrelse på refusjon for diagnosehaver og ledsager vil først være mulig å fastslå etter årsmøtet i mars. Det legges opp til en ordning som gjør at egenandelen pr. refusjonsberettiget blir så lik som mulig.

Det er mange attraksjoner i nærheten: Peñón de Ifach Natural Park 2 km, Port de l’Olla d’Altea 8,3 km, Algar-fossene 13,4 km, La Granadella-stranden 15,5 km, Mundomar 17,1 km.

Ta kontakt med Elisabeth Askevold for påmelding.

Tlf.99590495 Mail: e-askev@online.no

 

Skroll til toppen